Reviews

 

Ginny Krijgsman is een positieve vrouw, die vol energie op zoek gaat naar de weg die nodig is voor de cliënt. Ze heeft respect voor de eigenheid en gaat vanuit zijn/haar vraag aan het werk.

Ze neemt verantwoordelijkheid waar nodig, maar durft ook los te laten zodat client zijn eigen fouten mag maken.

Als ouders hebben we de begeleiding vol vertrouwen aan haar overgelaten zodat onze zoon de kans kreeg om op eigen benen te kunnen staan. Hij is hierdoor persoonlijk gegroeid en neemt meer initiatieven. Voor de vervolgstappen naar zelfstandigheid hopen we dat Ginny nog een “grote” rol kan blijven spelen.

  • G. L G en A. H. ouders van L. G LGinny Krijgsman heeft mij enorm geholpen. Door haar begeleiding heb ik mijn leven weer op orde gekregen en is de structuur er weer ingebracht.

Ook heeft het mij super geholpen dat ze mij heeft gepusht zodra ik dingen begon uit te stellen. Ook hielp ze me dingen die ik moeilijk of vervelend vind gewoon gelijk te gaan doen. En ze heeft mij geholpen beter grip op mijn financiële situatie te krijgen.

  • L. G L, student met autisme en ADHD

 

Ik zou haar omschrijven als een warme hartelijke vrouw die vakkundig is op het gebied van coaching en werk fit trajecten.

Ik heb Ginny leren kennen tijdens mijn re-integratie naar betaald werk. Ze zet diverse technieken in en maakt daarbij gebruik van haar intuïtie. Soms kan ze confronterend zijn, maar dit doet ze uiterst respectvol en liefdevol.

Ze heeft mij weer naar mijn innerlijke kracht geleid. Hierdoor voel ik mij evenwichtiger en energieker. Ik ben klaar om de volgende stap te zetten.

  • C. H., ADHD Coach - praktijk Breinstorm


Rust in je hoofd.jpg